Zarada na internetu | Affiliate | Korisni savjeti za zaradu

 

Početna | ZaradaSavjeti| Besplatno | Linkovi |Kontakt

 
 
Linkovi
 

 

» Biblija online

 » Crkve

 » Škole
 »
Knjižnice
 » Vrtići

 » Kazališta
 »
Fakulteti

 » Muzeji
 »
Galerije
 »
Gruntovnica
 »
Katastar
 »
Prognoza
 »
ZG turizam
 »
Portali

 » Bolnice
 »
Telefonski imenik

 » Portal za pisce  

 

   

 


 
Affiliate / partnerski programi

Affiliate programi su jedan od najraširenijih načina zarade za webmastere širom svijeta. Iako još uvijek nisu toliko poznati, u posljednje vrijeme sve su brojniji.

Affiliate programi vam omogućuju zaradu putem Interneta bez ikakva uloga. Jednostavno stavite na svoju web stranicu link na tuđe proizvode i usluge, a kad posjetitelj Vaše stranice klikne na taj link i kupi nešto sa stranice na kojoj su proizvodi i usluge neke tvrtke, Vi ćete dobiti proviziju. Ne morate se bojati da će Vas vlasnik te tvrtke čije proizvode i usluge reklamirate prevariti. Affiliate programi imaju specijalan software koji prati klikove i točno zna tko je došao s vaše web stranice i nešto kupio. Umjesto da tražite po Internetu tvrtke koje daju proviziju, mi ćemo Vam predložiti one koje su trenutno najbolje. Jednostavno se prijavite u njihov affiliate program, stavite link koji ćete dobiti na svoju web stranicu ili blog i zarađujte ne vodeći računa ni o nabavi robe, ni o slanju ni o pakiranju - sve će to za Vas obaviti tvrtka koju reklamirate, a oni će Vam isplatiti proviziju za svakog kupca koji im stigne s Vaših stranica.

Provizije od domaćih tvrtki koje imaju affiliate program isplaćuju Vam se putem ugovora o djelu na Vaš žiro račun, i to u netto iznosu, a uplata poreza i doprinosa ide na teret tvrtke čije proizvode i/ili usluge reklamirate.

Učlanjenje u affiliate programe je besplatno i bez ikakve obveze. Ako nikada ništa ne prodate (a to će biti samo Vaša krivnja), nitko Vas neće ništa pitati, ali nećete dobiti nikakvu isplatu. U rubrici savjeti pripremili smo Vam nekoliko ideja kako reklamirati proizvod/uslugu tvrtke u čiji ste se affiliate program uključili.

Za početak svakako na svoj blog ili web stranicu postavite Google oglase. Čim netko klikne na njih, zaradit ćete nekoliko centi, a cent po cent je euro, euro po euro je 100 eura mjesečno ko od šale. Tek, morate se potruditi da na Vašu stranicu dolazi što više posjetitelja. Kako, pogledajte ponovno u rubriku savjeti.

PREPORUČENI AFFILIATE PROGRAMI

Prosperio.net - prva hrvatska affiliate mreža za partnersku prodaju na internetu i oglašavanje po ucinku. Preporucite Prosperio i zaradite *250 Kn* za novog oglašivaca te *20 Kn* za novog medija!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 

 

 

 

 

Website counter