Zarada na internetu | Affiliate | Korisni savjeti za zaradu

 

Početna | ZaradaSavjeti| Besplatno | Linkovi |Kontakt

 
 
Linkovi
 

 

» Biblija online

 » Crkve

 » Škole
 »
Knjižnice
 » Vrtići

 » Kazališta
 »
Fakulteti

 » Muzeji
 »
Galerije
 »
Gruntovnica
 »
Katastar
 »
Prognoza
 »
ZG turizam
 »
Portali

 » Bolnice
 »
Telefonski imenik

 » Portal za pisce  

 

   

 


 
Korisni savjeti

Imate web stranicu a nitko ju ne može naći, primjerice, na Google tražilici? To znači da niste svoju stranicu prijavili na tražilice, pa stoga ona kao da i ne postoji.

Kliknite OVDJE i prijavite svoju stranicu na niz relevantnih tražilica!

Kako privući posjetitelje na svoju web stranicu ili blog?

Pišite, pišite, pišite! Sve je u sadržaju kojeg traže korisnici Interneta. Zanima Vas sport i dobri ste u tome? Pišite o sportu. Svaki dan ponešto. Kroz nekoliko mjeseci imat ćete stotinjak članaka, kraćih ili duljih, o svemu i svačemu vezanom uz sport. Nešto od toga zasigurno će zanimati korisnike Interneta. A kad dođu na Vašu stranicu, vidjet će poneki zanimljiv Google oglas na koji će kliknuti. Ili pak oglas koji nudi jeftina skijališta. A kad korisnik klikne na takav oglas na Vašoj stranici, zarada Vam je sigurna.

Google oglasi na Vašim stranicama

NIPOŠTO i NIKADA ne klikajte na Google oglase koje ste postavili na svoje stranice. Google ima sofisticirane programe kojima će otkriti svaku prijevaru i ukinuti Vam račun istog trenutka. NIKADA ga više nećete moći otvoriti, ma koliko se ispričavali, izgovarali da je to bilo nehotice ili se obvezivali da to nikada više nećete napraviti.

Što je PayPal, čemu služi, kako funkcionira i kako otvoriti PayPal račun

PayPal je jedini servis elektroničkog plaćanja u Hrvatskoj, a u svijetu je odavno vrlo popularan. Omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje! Kako platiti ako poželite nešto kupiti, primjerice, na E-bayu (koji je prije 4 godine kupio PayPal pa je ujedno i vlasnik tog servisa) ili na Amazonu, a bojite se izložiti riziku da vam netko "provali" podatke o kreditnoj kartici kojom plaćate? A možda netko treba vama nešto platiti iz inozemstva?

Mnogi programi za internet zaradu uključuju i posjedovanje PayPal računa na koji će Vam stizati honorari. Dakle, svakako ga odmah otvorite kako biste imali spreman svoj identifikacijski PayPal kôd prije prijave na neke affiliate programe koji plaćaju na taj način!

Detaljnije o PayPal-u pročitajte OVDJE!

 

 

 

 

Website counter